Wie kan abonnee worden bij Alles-Over-Hondentrimmen?

Zowel de gediplomeerde trimmer als de trimmer in opleiding (stagiaire) kunnen abonnee worden van Alles-Over-Hondentrimmen.

Wat zijn de voordelen van het abonnement?

• Gedurende een jaar onbeperkt kijken naar en bijleren van de educatieve video’s in TRIMBOEK-digitaal. • Korting op de meeste promotie-artikelen en producten die wij aanbieden. • Gediplomeerde abonnee’s krijgen bovendien een eigen webpagina op de website en worden opgenomen in de trimsalon zoekmachine.

Wat zijn de abonnee-prijzen en hoe lang duurt een abonnement?

We hebben twee abonnementsprijzen. Een voor de gediplomeerde trimmer en een voor de trimmer in opleiding (stagiaires). De abonnementen zijn 1 jaar geldig. Voor stagiaires is het abonnement geldig zolang zij ingeschreven staan bij een door Alles-Over-Hondentrimmen geaccepteerde opleidingsbedrijf. Voor prijzen ga naar abonnementen.

Loopt een abonnement automatisch door?

Tegen het einde van de abonnementsperiode ontvang je van ons een bericht met een nieuwe aanbieding voor de volgende periode. Het abonnement kan dan verlengd of gestopt worden.

Wat is TRIMBOEK-digitaal?

TRIMBOEK-digitaal is de naam van onze Kijk-Leer-Opfris videotheek, een online-versie van het papieren ‘trimboek’ van voorheen. Omdat we gedurende het hele jaar opnames maken komen er steeds meer hondenrassen bij. De opnames worden in ‘delen’ in onze videotheek gezet waardoor snel en gericht gekeken kan worden.

Wat doe ik als ik de inloggevens kwijt of vergeten ben?

Gebruikersnaam vergeten? Vul het e-mailadres in dat bij je account hoort. Je gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden. Wachtwoord vergeten? Vul het e-mailadres in dat bij je account hoort. Er zal een verificatiecode naar je e-mailadres worden verzonden. Wanneer je de verificatiecode hebt ontvangen kan je een nieuw wachtwoord aanmaken voor je account.

Voor andere vragen...

Voor andere vragen ga naar het contactformulier en vul deze in. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons.