Alles-Over-Hondentrimmen heeft twee soorten Abonnementen. Voor gediplomeerde trimmers en voor leerling-trimmers (hondentrimmers in opleiding). Voor de actuele Abonnementsprijzen, klik HIER.

TRIMBOEK-digitaal is een on-demand videotheek bestaat uit een groeiend aantal ‘kijken-leren-opfrissen’ video’s. Vakkundig uitgevoerd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. Deze video’s zijn 24/7 te bekijken op PC, tablet of Smartphone als je bij ons een (jaar)abonnement neemt. De trimbehandelingen zijn in z’n geheel gefilmd en worden daarna in afleveringen geplaatst in ‘TRIMBOEK-digitaal’. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of per aflevering aanklikken. Je ziet dus direct wat je wilt zien!

Zelfs al heb je de video’s al een keer gezien, het is altijd nuttig deze nóg een keer te bekijken als je op punt staat een hond te trimmen die je een tijd niet gedaan hebt of een hond die je nog nooit gedaan hebt! Nergens anders worden de trimbehandelingsvideo’s zo duidelijk door gespecialiseerde trimmers, ‘to-the-point’ en van zó dichtbij getoond als in ons TRIMBOEK-digitaal! Voor zowel trimmers in opleiding als voor gediplomeerde trimmers waardevolle leer- en opfrismomenten.

In de promotievideo hiernaast zie je enkele van de hondenrassen die in TRIMBOEK-digitaal worden getrimd?

Wil je ook Abonnee worden? Klik op Ik wil ook een Abonnement en kies het Abonnement dat bij je past.

KIJKEN...
Van kijken leer je heel veel. Dat is ook een van de redenen dat we TRIMBOEK-digitaal zijn begonnen. Van goed kijken word je beter. Beelden worden nu eenmaal makkelijk onthouden dan woorden.
Lees meer...
LEREN...
De handelingen in onze video’s komen uit de praktijk en dus ook toepasbaar in jouw (toekomstige) trimsalon.
Lees meer...
OPFRISSEN...
Veel trimmers zijn bij ons abonnee omdat het regelmatig voorkomt dat zij een klant krijgen met een hond die ze niet vaak in de trimsalon zien.
Lees meer...