TRIMBOEK-digitaal

TRIMBOEK-digitaal is een on-demand videotheek bestaat uit een groeiend aantal ‘kijken-leren-opfrissen-video’s’. Vakkundig uitgevoerd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. Deze video’s zijn 24/7 te bekijken op desktop computer, tablet of smartphone als je bij ons een (12-maanden)abonnement neemt.

De trimhandelingen, die gefilmd zijn, worden daarna in onderdelen geplaatst in TRIMBOEK-digitaal. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of in willekeurige volgorde. Je ziet dus direct wat je wilt zien!

Zelfs al heb je de video’s al een keer gezien, het is altijd nuttig deze nóg een keer te bekijken als je op punt staat een hond te trimmen die je een tijd niet gedaan hebt of een hond die je nog nooit gedaan hebt!

Nergens anders worden de trimhandelingen zo duidelijk door gespecialiseerde trimmers, ‘to-the-point’ en van zó dichtbij getoond als in ons TRIMBOEK-digitaal!
Voor zowel trimmers in opleiding als voor gediplomeerde trimmers waardevolle leer- en opfrismomenten.

Alles-Over-Hondentrimmen heeft een abonnement voor gediplomeerde trimmers en voor hondentrimmers in opleiding. Het abonnement loopt niet automatisch door! Aan het eind van iedere abonnement-jaar ontvang je een uitnodiging voor een nieuw abonnement. Kijk voor de prijzen op pagina Abonnementen.

Als je abonnee wilt worden, ga dan naar het aanmeldformulier.

Het opleidingsinstituut voor trimmers, HKI in Bunnik, vindt ons TRIMBOEK-digitaal dermate educatief en aanvullend op het studieprogramma, dat zij een studiepunt toekent aan haar leerlingen die een Alles-Over-Hondentrimmen abonnement afsluiten.