Een TRIMBOEK-digitaal abonnement voor gediplomeerde trimmers én cursisten van trimmersopleidingen.

TRIMBOEK-digitaal is een educatieve on-line videotheek met ‘kijken-leren-opfrissen’ video’s die on-demand kunnen worden opgevraagd. Video’s van tientallen hondenrassen en trimsalonhandelingen, zijn verdeeld over honderden afleveringen (deelvideo’s) en zijn vakkundig getrimd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. De video’s worden regelmatig aangevuld met nieuwe hondenrassen of varianten/uitbreidingen van bestaande series.

De video’s zijn alleen te bekijken met een TRIMBOEK-digitaal abonnement. De promotie en trailervideo’s op trimboek.nl zijn voor iedereen te bekijken. De video’s zijn 24/7 te bekijken op PC, tablet of Smartphone. De trimbehandelingen zijn in z’n geheel gefilmd en worden daarna in afleveringen geplaatst in ‘TRIMBOEK-digitaal’. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of per aflevering aanklikken. Je ziet dus direct wat je wilt zien!

Zelfs al heb je de video’s al een keer gezien, het is altijd nuttig deze nóg een keer te bekijken als je op punt staat een hond te trimmen die je een tijd niet gedaan hebt of een hond die je nog nooit gedaan hebt! Nergens anders worden de trimbehandelingsvideo’s zo duidelijk door gespecialiseerde trimmers, ‘to-the-point’ en van zó dichtbij getoond als in TRIMBOEK-digitaal! Voor zowel trimmers in opleiding als voor gediplomeerde trimmers waardevolle leer- en opfrismomenten. 

Ben je cursist van Huisdier Kennis Instituut (HKI), Terra Next, DogSzone Academy (België), de Hondentrimopleiding, Diamex Academie (België), Curio Breda, Aeres Barneveld of de Trimacademie, dan ontvang je korting op het TRIMBOEK-digitaal abonnement. Informeer hiernaar bij je opleiding.
Ben je cursist van een andere trimmersopleiding? Stuur hier een e-mail naar Alles-Over-Hondentrimmen en geef aan bij welke trimmersopleiding je bent ingeschreven.

Krijg een eerste indruk van TRIMBOEK-digitaal, bekijk de promotievideo’s hierboven. 
KIJKEN...
Van kijken leer je heel veel. Dat is ook een van de redenen dat we TRIMBOEK-digitaal zijn begonnen. Van goed kijken word je beter. Beelden worden nu eenmaal makkelijk onthouden dan woorden.
Lees meer...
LEREN...
De handelingen in onze video’s komen uit de praktijk en dus ook toepasbaar in jouw (toekomstige) trimsalon.
Lees meer...
OPFRISSEN...
Veel trimmers zijn bij ons abonnee omdat het regelmatig voorkomt dat zij een klant krijgen met een hond die ze niet vaak in de trimsalon zien.
Lees meer...
OPLEIDINGSBEDRIJVEN
Voor bedrijven of instellingen die cursisten opleiden tot hondentrimmers, kunnen wij een Klassikaal Abonnement aanbieden.
Lees meer...