Abonnementen

De on-demand videotheek ‘TRIMBOEK-digitaal’ bestaat uit een groeiend aantal ‘kijk-leer-opfris’ video’s. Vakkundig uitgevoerd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. Deze video’s zijn 24/7 te bekijken op desktop computer, tablet of smartphone als je bij ons een 12 maanden-abonnement neemt.

De trimbehandelingen zijn in z’n geheel gefilmd en worden daarna in onderdelen geplaatst in ‘TRIMBOEK-digitaal’. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of elke onderdeel afzonderlijk aanklikken. Je ziet dus direct wat je wilt zien!

Alles-Over-Hondentrimmen heeft twee soorten abonnementen. Voor gediplomeerde trimmers én voor trimmers in opleiding. De abonnementen lopen niet automatisch door! Aan het eind van iedere abonnementsperiode benaderen wij je voor een nieuw abonnement.

Voor een ‘leerling-abonnement’ betaal je als de trimmer-in-opleiding 27% minder dan voor het gediplomeerde abonnement. Leerling trimmers hebben doorgaans nog geen eigen trimsalon en profiteren met TRIMBOEK-digitaal vooral van de vele leermomenten dat het abonnement biedt ter ondersteuning van de opleiding.

Dit leerling-abonnement geldt echter voor één (1) jaar. Het volgende jaar betaal je automatisch het ‘gediplomeerde-abonnement’. Je komt dan nog niet in de trimsalon-zoekmachine maar kan je bij aanvang of tijdens het tweede jaar aantonen dat je gediplomeerd bent dan zetten we je abonnement om naar ‘gediplomeerd’ en plaatsen we je alsnog, zonder extra kosten, in de trimsalon-zoekmachine zodat (potentiële) klanten je kunnen vinden. Uiteraard geldt dat ook als je tijdens het eerste jaar je diploma haalt.

De prijzen voor abonnementen afgesloten in 2020 zijn:

Leerling-abonnement [stagiaires]: € 67,60 excl. btw.

Gediplomeerde-abonnement: € 86,00 excl. btw.

De prijsverschillen van de abonnementen zit hem in het feit dat gediplomeerde trimmers een panel krijgen in de trimsalon-zoekmachine. Op dit panel kunnen gegevens staan die aan ons worden doorgegeven. Dit zijn bijvoorbeeld: contactgegevens, openingstijden, specialiteiten en een website-adres. Leverings- en gebruiksvoorwaarden voor abonnementen vind je hier.