Abonnementen

De on-demand videotheek ‘TRIMBOEK-digitaal’ bestaat uit een groeiend aantal ‘kijk-leer-opfris’ video’s. Vakkundig uitgevoerd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. Deze video’s zijn 24/7 te bekijken op desktop computer, tablet of smartphone als je bij ons een 12 maanden-abonnement neemt.

De trimbehandelingen zijn in z’n geheel gefilmd en worden daarna in onderdelen geplaatst in ‘TRIMBOEK-digitaal’. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of elke onderdeel afzonderlijk aanklikken. Je ziet dus direct wat je wilt zien!

Alles-Over-Hondentrimmen heeft twee soorten abonnementen. Voor gediplomeerde trimmers én voor hondentrimmers in opleiding. De abonnementen lopen niet automatisch door! Aan het eind van iedere abonnementsperiode benaderen wij je voor een nieuw abonnement.

De prijzen voor abonnementen afgesloten in 2020 zijn:

  • voor leerlingen [stagiaires]: € 67,60 excl. btw.
  • voor gediplomeerde trimmers: € 86,00 excl. btw.

De prijsverschillen van de abonnementen zit hem in het feit dat gediplomeerde trimmers een eigen pagina krijgen op ons portaal. Op deze pagina staan hun adresgegevens, openingstijden en eventuele specialiteiten.