Wie zijn wij

Alles-Over-Hondentrimmen is in 2015 opgericht door de eigenaren Marijke Lodder en Jancor van der Post.

Marijke Lodder is al heel lang actief in de trimmerswereld met een eigen trimsalon en als mede-oprichter van de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf (ABHB). Marijke is hier vele jaren voorzitter van geweest.

Jancor van der Post is reclameontwerper en vormgever en na vele jaren bij meerdere reclamebureau’s te hebben gewerkt vanaf 1997 eigenaar van v.o.f. VDP group. Via de ABHB, als klant van VDP group, kwam hij in contact met Marijke Lodder. Na de ABHB-periode en met alle kennis en ervaring over het hondentrimmen besloten Jancor van der Post en Marijke Lodder samen het bedrijf Alles-Over-Hondentrimmen op te richten. Alles-Over-Hondentrimmen richt zich op het faciliteren van diensten en producten voor gediplomeerde- en aspirant hondentrimmers in Nederland en België.

Het opzetten van de on-line videotheek ‘TRIMBOEK-digitaal’, een webportaal en een webshop zijn daar het resultaat van. Alles-Over-Hondentrimmen ontwikkelt en produceert de promotie- en gebruiksproducten zelf.
Sinds 2017 is Alles-Over-Hondentrimmen toegevoegd aan de VDP group.