TRIMBOEK-digitaal 2.0

In september van dit jaar hebben we een hacker op ‘bezoek’ gekregen. De schade die aangebracht is bleef beperkt tot het doorlinken van abonnees naar andere websites die niets te maken hebben met Alles-Over-Hondentrimmen. Er zijn gelukkig geen persoonlijke gegevens uit de database verdwenen.

Een tijdelijke oplossing zorgde ervoor dat de abonnees weer op TRIMBOEK-digitaal konden komen maar dat verliep niet altijd zoals het zou moeten gaan.

We besloten dan ook om TRIMBOEK-digitaal geheel opnieuw op te zetten en wel zodanig dat de kans op een nieuwe hackersaanval praktisch uitgesloten is.

TRIMBOEK-digitaal 2.0 heeft behoorlijk wat tijd en werk gekost maar we hadden meteen de kans om een aantal administratieve zaken te automatiseren.

Zo worden de abonnees tijdig herinnert dat het abonnement bijna afgelopen is. Is het abonnement (bijna) afgelopen dan kunnen abonnees In ‘mijn account’ nieuwe abonnementen kiezen met verschillende looptijden. In de loop van 2022 hopen we dat uit te breiden.

Inloggegevens
De inloggegevens, ‘username’ en ‘password’, van alle abonnees zijn overgenomen naar TRIMBOEK-digitaal 2.0 en zijn dus hetzelfde gebleven.

Veel abonnees bewaren de TRIMBOEK-digitaal op hun webbrowser (Safari, Google-chrome, Internet-Explorer, Mozilla-Firefox, Mozart, Vivaldi etc.) en bij aanklikken gaat de webbrowser naar het oude webadres van TRIMBOEK-digitaal. De abonnees adviseren we dan ook om eerst naar https://allesoverhondentrimmen.nl te gaan en op het logo ‘TRIMBOEK-digitaal’ te klikken. Op TRIMBOEK-digitaal aangekomen klik je bovenin op LOGIN of als je nog geen abonnee bent op REGISTREER.
Met LOGIN kan je inloggen met je eigen inloggegevens.

E-mails en webadressen
Het standaard e-mailadres dat we gebruiken is info@allesoverhondentrimmen.nl.

Door de nieuwe opzet hebben we onze videotheek ‘ TRIMBOEK-digitaal’ ondergebracht in een nieuw webadres:  https://trimboek.nl
De e-mails die abonnees ontvangen vanuit TRIMBOEK-digitaal komen van: contact@trimboek-digitaal.nl.

Ook de webshop van Alles-Over-Hondentrimmen hebben we een nieuw webadres gegeven: https://trimshop-online.nl en het bijbehorende e-mail adres is: contact@trimshop-online.nl.

De hierboven genoemde website- en e-mailadressen zijn uitsluitend eigendom van Alles-Over-Hondentrimmen en niet van andere personen, bedrijven of instellingen. De logo’s ‘TRIMBOEK-digitaal’ en ‘Webshop’ in ons portaal (https://allesoverhondentrimmen.nl) zijn hiernaartoe gelinkt. Dit alles om eventuele nieuwe hackersproblemen te minimaliseren.