Nieuw! het Trimmers plein

Je hebt een trimsalon voor huisdieren. Misschien verkoop je, naast het trimwerk, ook producten aan je klanten, zoals shampoo’s, voer of dieren-accessoires. of wil je dat gaan doen. Dan is een webshop op Trimmersplein wat voor jou!

Op het Trimmersplein huur je een ‘virtueel webpandje’ met veel voordelen. Met een webshop kan je niet alleen méér verkopen en een grotere klantenkring opbouwen, maar ook workshops, vachtverzorgingscursussen e.d. aanbieden. Voor het huren van een trimsalonwebshop is geen kennis nodig van online marketing. Het in bezit zijn van een trimsalon en een Kvk nummer is voldoende. 

Verkoop je al producten via jouw website dan kan je een webshop op Trimmersplein ook gebruiken als een ‘filiaal’.

Trimmersplein krijgt het effect van een ’meubelboulevard’ of een ‘kledingoutlet’ als meerdere trimsalons zich aanmelden voor het huren van een webshop. Het wordt dan aantrekkelijker voor diereneigenaren om Trimmersplein te bezoeken en grote kans dat ze ook in jouw webshop een kijkje komen nemen. 

Een groot voordeel is dat je niet zelf een webshop hoeft te (laten) bouwen maar alleen gaat huren. Het bouwen van een moderne betrouwbare webshop doen wij.

De webshops worden met de meest recente technieken gebouwd en betalingen gaan via IDEAL, BANCONTACT of bankoverschrijving (via een betalingsprovider). De trimsalonwebshop is bereikbaar via het trimmersplein.nl maar natuurlijk ook rechtstreeks vanuit de website van de betreffende trimsalon.

De inrichting en werking van de webshop maken wij voor je klaar en plaatsen tot 25 producten zodat je webshop meteen ‘online’ kan. Voor de shop-administratie, zelf producten toevoegen, weghalen of aanpassen, krijg je een ‘shopaccount’.

En dat niet alleen, we promoten het Trimmersplein in vakbladen voor trimmers en online op trimmersplatforms. Ook hebben we een FaceBook pagina waarin iedere deelnemer van Trimmerplein ideeën, ervaringen en gezamenlijke acties kunnen uitwisselen in de ‘Trimmersplein-community’. 

Op onze website vind je een modelwebshop. We hebben webshop ‘trimmersagenda’ als voorbeeld gekozen. Zo kan je zien hoe jouw webshop ook kan worden, maar dan wel met jouw producten en/of diensten! Nieuwsgierig geworden? Klik op: modelshop

De webshop die je gaat huren wordt voorzien van:
• Jouw logo of een eigen winkelnaam.
• Meerdere Betalingssystemen waaronder IDEAL en Bancontact transacties.
• Tot 25 producten die wij voor je plaatsen in de webshop. Producten toevoegen, weghalen en aanpassen doe je daarna zelf via je shopaccount.
• Helpdesk voor vragen.

Motivaties van trimsalons om een webshop te huren zijn
• Extra inkomsten creëren uit verkoop en diensten (cursussen, workshops, seminars).
• Extra inkomsten, ter compensatie van het zware trimmerswerk in de salon, voor op latere leeftijd.
• Voor trimmers die er tegenop zien zelf een webshop te (laten) bouwen en die nu hun kansen zien.

Start je eigen trimsalonshop
Meld je aan door je te registreren op onze website en vul het inschrijfformulier in. Na invulling ontvang je het huurcontract. Als het huurcontract akkoord is ontvangen we het graag ondertekend retour. Je ontvangt dan een factuur voor de huurperiode en wat je gaat aanleveren om de webshop persoonlijk te maken. Na betaling van de factuur gaan wij je webshop klaarmaken met de eerste 25 aangeleverde producten/ diensten. Meerdere producten vul je zelf aan. Je ingevulde gegevens blijven vertrouwelijk, zie ons privacybeleid. Ook belangrijk om te weten, de huur gaat in op het moment dat jouw webshop online gaat.

Samenvattend
• De trimsalonwebshop wordt gehuurd voor een jaar.
Daarna per maand of per half jaar of per jaar, zie onze huurprijzen.
• Eigen trimsalonlogo of winkelnaam in de webshop.
• Meerdere betalingstransacties waaronder IDEAL (Nederland) en Bancontact (België).
• Huur is incl. 25 producten geplaatst in de webshop. Producten toevoegen, verwijderen, aanpassen of acties instellen doe je daarna zelf via je shopaccount.
• Helpdesk voor vragen.
• Promoties via advertenties en FaceBook trimmersplein.

Contact
www.trimmersplein.nl
info@trimmersplein.nl
Telefoon 0646551777
Groenestraat 6
4014 MH  Wadenoijen.

Trimmersplein is een onderdeel van VDP group vof