Kijken-Leren-Opfrissen

Kijken

Van kijken leer je heel veel. Dat is ook een van de redenen dat we TRIMBOEK-digitaal zijn begonnen. Van goed kijken word je beter. Beelden worden nu eenmaal makkelijk onthouden dan woorden.

Wij hechten veel waarden aan goede duidelijke beelden en vooral veel details. In TRIMBOEK-digitaal kan je dat zien, zowel in de volgorde waarin wij de afleveringen plaatsen of in de volgorde wat jij belangrijk vindt. Keer op keer, dag en nacht, alle dagen van de week zijn onze video’s te bekijken tot je het trimwerk kan dromen. Daarom is TRIMBOEK-digitaal zo’n belangrijk hulpmiddel.

Je kan natuurlijk video’s of ‘hands-on demonstraties’ gaan bekijken van de beste trimmers van Nederland en België, maar je leert het meest door veel te kijken naar ras-specialisten die hun eigen ras trimmen. Daarom selecteren we dié trimmers voor onze video’s, want zij zijn erg bevlogen, praktijkgericht en geven je de tips die bij ‘hun’ ras van toepassing zijn.

Leren

De handelingen in onze video’s komen uit de praktijk en dus ook toepasbaar in jouw (toekomstige) trimsalon. Weliswaar kiezen we voor de filmopnames honden die rustig zijn, gewend om lang op een trimtafel stil te staan, niet vervelend worden door ongeduld. In jouw trimsalon zullen ongetwijfeld honden voorkomen die minder makkelijk, of zeg maar lastig, te behandelen zijn of die verklitte vachten hebben.

Onze video’s zijn om van te leren en dan mogen de handelingen niet verstoord worden door afleidend gedrag van de hond. Voor het omgaan met lastig gedrag van honden zijn weer andere cursussen beschikbaar.

En zeg nou zelf, als je op onze video’s handelingen ziet waardoor jij de hond beter of mooier kan afleveren dan heb je toch het gevoel dat je iets geleerd hebt. Of je nu pas of heel lang gediplomeerd bent.

Opfrissen

Veel trimmers zijn bij ons abonnee omdat het regelmatig voorkomt dat zij een klant krijgen met een hond die ze niet vaak in de trimsalon zien. Natuurlijk heb je het ooit geleerd hoe je deze honden trimt maar in de stageperiode én de praktijk krijg je zoveel informatie te verwerken dat de routine op minder vaak voorkomende honden erbij inschiet.
Waar moet je dan in korte tijd het trimschema tevoorschijn halen? YouTube? Natuurlijk staan er op YouTube veel filmpjes, maar de meeste van Amerikaanse makelij, in een buitenlandse taal en vaak getoond in een trimstijl die in Nederland of zelfs Europa anders is. Je oude stagebegeleider of een collega raadplegen? Die zijn zelf vaak druk of hebben ook niet altijd de juiste trimhandelingen paraat.

Dan biedt TRIMBOEK-digitaal een uitkomst. Inloggen, ras aanklikken en naar de aflevering die je wilt zien, mooi toch!

Trimmers willen dat hun klantjes mooi en met de juiste behandeling worden afgeleverd. En niet te vergeten onbeschadigd! In de trimsalon wordt gewerkt met knip- en snijgereedschap dat vlijmscherp is, föhns die heet kunnen worden, banden die kunnen breken, honden die niet bij elkaar kunnen en deuren die per ongeluk niet goed gesloten worden.

Al met al een heel pakket van oplettendheid, deskundigheid, ervaring en zelfverzekerdheid. En vooral dat laatste krijgt een boost als je weet dat je ieder klantje kan trimmen omdat je het TRIMBOEK-digitaal achter de hand hebt.

Voor de abonnement prijs hoef je het niet te laten. Die is niet alleen in verhouding veel voordeliger dan de meeste (online)cursussen of workshops maar verdiend zich snel terug door goed trimwerk af te leveren én door de webshop korting die je als abonnee krijgt.

Overtuigd? Meld je hier aan als abonnee van TRIMBOEK-digitaal