Start-up! flyers

Je hebt je diploma hondentrimmen behaald en wil zo snel mogelijk aan de slag met je eigen trimsalon. Naast de inrichting van je trimsalon, vergunningen, verzekeringen heb je vooral klanten nodig. Hoe kom je hieraan? Klanten werven voor je trimsalon is tijdrovend en er komt veel planning bij kijken. Natuurlijk kan veel via social media, maar de meeste trimsaloneigenaren zullen beamen dat ‘flyeren’ heel effectief is voor het werven van klanten. En hiermee kunnen we je een handje helpen!

We hebben twee soorten START-UP flyers ontworpen en die staan in onze webshop. Je kan ze in verschillende oplagen en kleuren bestellen. De tekst is uiteraard ‘als voorbeeld’. De flyers worden aangepast aan jouw wensen qua tekst en datums en als je al een logo hebt, dan plaatsen we dat er ook bij. Wil of kan je (nog) geen ‘Open-dag’ organiseren, maar iets anders of trim je ook konijnen, geen probleem dat passen we aan op de flyer. De Start-up! flyers hebben een opvallend formaat (210×210 mm) en worden gedrukt op stevig glanzend papier.

De flyers worden kant-en-klaar en zonder verzendkosten bij je afgeleverd. Je hoeft ze alleen maar uit te delen. Geef bij de bestelling, in de webshop, je naam, adres- en contactgegevens op. Je logo en de tekstaanpassingen kan je separaat mailen naar info@allesoverhondentrimmen.nl o.v.v. START-UP! flyers.

Via de links hieronder vind je de Start-up! flyers in onze webshop.

Start-up flyer honden&katten trimsalon
Start-up flyer hondentrimsalon