TRIMBOEK-digitaal

Bekijk onze promotie-video’s op deze pagina.

TRIMBOEK-digitaal is een on-demand videotheek bestaat uit een groeiend aantal ‘kijken-leren-opfrissen’ video’s. Vakkundig uitgevoerd door Nederlandse en Belgische professionals binnen het trimmersvak. Deze video’s zijn 24/7 te bekijken op PC, tablet of Smartphone als je bij ons een (jaar)abonnement neemt. De trimbehandelingen zijn in z’n geheel gefilmd en worden daarna in onderdelen geplaatst in ‘TRIMBOEK-digitaal’. Je kan er dan voor kiezen alle video’s na elkaar te bekijken of elke onderdeel afzonderlijk aanklikken. Je ziet dus direct wat je wilt zien!
Zelfs al heb je de video’s al een keer gezien, het is altijd nuttig deze nóg een keer te bekijken als je op punt staat een hond te trimmen die je een tijd niet gedaan hebt of een hond die je nog nooit gedaan hebt! Nergens anders worden de trimbehandelingsvideo’s zo duidelijk door gespecialiseerde trimmers, ‘to-the-point’ en van zó dichtbij getoond als in ons TRIMBOEK-digitaal!
Voor zowel trimmers in opleiding als voor gediplomeerde trimmers waardevolle leer- en opfrismomenten.

Alles-Over-Hondentrimmen heeft drie soorten abonnementen. Voor gediplomeerde trimmers, voor hondentrimmers in opleiding en een klassikaal-abonnement. Het abonnement loopt niet automatisch door! Aan het eind van iedere abonnement-jaar ontvang je een aanbieding. Kijk voor de prijzen op prijzen abonnementen en voor abonnee worden klik je op word hier abonnee.

Het opleidingsinstituut voor trimmers, HKI in Bunnik, vindt ons TRIMBOEK-digitaal dermate educatief en aanvullend op het studieprogramma, dat zij een studiepunt toekent aan haar leerlingen die een ’Alles-Over-Hondentrimmen abonnement ‘ afsluiten.